Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike

ساخت وبلاگ

Kausi lähenee loppuaan, ja Manchester Unitedin viralliset uutiset saavat ihmiset huokaisemaan. Phil Jones riisuu Manchester United pelipaidat tämän kauden lopussa, mikä päättyy 12 vuoden Manchester Unitedissa.
Ennen kuin hän siirtyi Manchester Unitediin Blackbuista vuonna 2011, Englannin nerokkaana puolustajana tunnettu Phil Jones on harvoin esiintynyt fanien edessä vuoden 2019 jälkeen. Kamalat loukkaantumisongelmat tekivät hänestä melkein mahdotonta pelata, eikä hän edes päässyt jalkapallon listalle. Manchester Unitedin ensimmäinen joukkue tällä kaudella. 31-vuotiaana sen piti olla hänen uransa huippujakso, mutta Phil Jonesin urakehitys ei ilmeisesti vastannut odotuksia. Marraskuussa 2017 Englannin joukkueen ja Saksan joukkueen välisessä ystävyysottelussa päävalmentaja Southgate pyysi Phil Jonesia, joka oli jo loukkaantunut, ruiskuttamaan anestesian ja pakottamaan hänet pelaamaan. Tämän jälkeen Englannin rohkea puolustaja alkoi kärsiä jatkuvista vammoista.
Vähitellen ihmisten on ollut vaikea nähdä Phil Jonesia pukeutuneena Manchester Unitedin nro 4 Jalkapallo Pelipaidat, eikä hänen nimeään voi edes nähdä joukkueessa. 12-vuotisen Manchester United-uransa aikana hän teki 6 maalia ja 10 syöttöä 229 pelissä ja voitti kuusi mestaruutta. Hänen innostuksensa ja epätoivoinen puolustava asenne kentällä voittivat kaikkien fanien kunnioituksen. Hyvästi, Phil Jones!

Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike...
ما را در سایت Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike دنبال می کنید

برچسب : Manchester United pelipaidat,Jalkapallo Pelipaidat, نویسنده : paitamyymala paitamyymala بازدید : 82 تاريخ : يکشنبه 31 ارديبهشت 1402 ساعت: 23:50

Ennen Mestarien liigan välierän toista osaa useimmat ihmiset ajattelivat, että Guardiolan joukkue olisi erittäin vahva, mutta he eivät odottaneet sen olevan niin vahva! Ihmiset myös arvasivat, että valkoinen Jalkapallo Pelipaidat saattaa olla ulkona, mutta he eivät odottaneet kokevansa tällaista fiaskoa! 4-0! Manchester City teki Mestarien liigan puolustavan mestarin avuttomaksi vahvalla asenteella.
Ensimmäisen kierroksen lukemin 1-1 Manchester City ja Real Madrid lähettivät molemmat pääpelaajat toiselle kierrokselle. Ancelottin joukkueella ei kuitenkaan ole mitään tekemistä Guardiolan johtaman ylellisen kokoonpanon kanssa. Ottelun alussa kotona istunut Manchester City siirtyi nopeasti täyteen hyökkäystilaan. Hyökkäävä joukkue, johon kuuluivat Silva, De Bruyne, Gundogan, Grealish ja Harland, jatkoi hyökkäämistä Real Madridin puolustusta vastaan. Harlandin kaksi peräkkäistä maalipaikkaa estivät Courtoisin jumalantason torjunnat. Myöhemmin Silva, joka pukeutui nro 20 Manchester City pelipaidat, teki maalin kahdesti kuin sodan jumala, mikä avasi onnistuneesti oven voittoon Manchester Citylle. Manchester Cityn täyden tulivoiman edessä Real Madrid on ollut passiivisessa tilassa. Ottelun 76. minuutilla De Bruyne ampui vapaapotkun ja Akanji lisäsi Manchester Cityn maalia. Pysäköintiajalla juuri penkiltä noussut Alvarez teki jälleen maalin ja teki 4-0.
Kun peli päättyi, Ancelottin joukkue ei odottanut ihmettä, ja Real Madridia vuosia tukenut keskikenttäkehys ei ehkä pystynyt tukemaan sitä. Sitä vastoin Guardiolan joukkue ajoi kotifanit täydelliseen raivoon ehdottoman vahvalla asenteella. Valioliigan 11 pelin voittosarja, täydellinen FA Cup -voitto ja kaksi peräkkäistä Mestarien liigan huippuseurojen putoamista, Manchester City rakentaa omaa dynastiaansa hallitsevalla suorituskyvyllä. Manchester City kohtaa viimeisessä vaiheessa Istanbulissa Serie A:n jättiläisen Inter Milanin. Voiko Manchester City tällä kertaa kruunata uusimman kuninkaan korkeimmalla näyttämöllä?

Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike...
ما را در سایت Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike دنبال می کنید

برچسب : Jalkapallo Pelipaidat,Manchester City pelipaidat, نویسنده : paitamyymala paitamyymala بازدید : 70 تاريخ : جمعه 29 ارديبهشت 1402 ساعت: 0:09

Brighton ei ole rikas joukkue, mutta kun tällä kaudella on vain kolme kierrosta jäljellä kovassa Valioliigassa, Brighton jatkaa edelleen kilpailua Euroopan karsinnoista. Pienenä ja keskikokoisena seurana Brightonin tavoitteena on aktiivisesti työskennellä kovasti selviytyäkseen Valioliigassa ja parantaa joukkuetta pelaajakauppojen kautta. Siksi Brightonin sinivalkoinen Jalkapallo Pelipaidat on osoittanut ainutlaatuista viehätystä näkymättömästi ja houkuttelee monia faneja.
Tällä hetkellä Brighton-joukkueen keskuudessa kahdella ydinkeskikenttäpelaajalla Caicedolla ja McAllisterilla on eniten kaupankäyntiarvoa ja ne ovat saaneet eniten huomiota suurilta jättiläisiltä. Tämänhetkisten uutisten perusteella McAllister käyttää Liverpool pelipaidat kesällä, ja Caicedon on vielä valittava Chelsean ja Arsenalin välillä. Kahden pelaajan arvioidut siirtomaksut ovat noin 100 miljoonaa euroa, mikä tarkoittaa, että näiden kahden pelaajan kauppa voi tuoda Brightonille noin 200 miljoonaa euroa tuloja.
Caicedon ja McAllisterin myynnistä saadut valtavat tulot voivat jatkaa nuorten pelaajien etsimistä Brightoniin harjoitteluun. Käytäntö löytää nuoria pelaajia ja valmentaa pelaajia data-analyysin avulla antaa heille mahdollisuuden saada nopeasti etuja nuorten pelaajien kasvun kautta. Harjoittelujärjestelmän osalta Brighton ei ole menestynein joukkue, mutta seura voi ansaita joka vuosi paljon tuloja seuralle ja houkutella mukaan monia nuoria pelaajia.

Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike...
ما را در سایت Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike دنبال می کنید

برچسب : Jalkapallo Pelipaidat,Liverpool pelipaidat, نویسنده : paitamyymala paitamyymala بازدید : 72 تاريخ : سه شنبه 26 ارديبهشت 1402 ساعت: 23:18

Valioliigan 36 kierroksella kaudella 2022-23 Southampton hävisi kotonaan Fulhamille 0-2. He kärsivät 4 peräkkäistä tappiota ja 11 kierrosta ilman voittoa. He putosivat 2 kierrosta etukäteen.
Kaudella 2012-13 Southampton pelipaidat palasi Valioliigaan. 11 vuoden Valioliigamatkan jälkeen he julistivat silti putoamisen. Näiden 11 vuoden aikana monet pelaajat ovat osoittaneet vahvuutensa täällä, joista Van Dijkin, Manen ja Luke Shawn kaltaiset pelaajat ovat liittyneet menestyksekkäästi suuriin jalkapallojättiläisiin. Sen jälkeen kun Southampton päätti jättää Valioliigan hetkeksi, pelaajien olinpaikka herätti selvästi paljon huomiota, erityisesti Ward Prowse, joka on joukkueen keskikenttäpelaajan ydin ja joukkueen kapteeni.
Huolimatta joukkueen huonosta kokemuksesta tällä kaudella, Prowsen henkilökohtainen suoritus on ollut erittäin hyvä. Puolustamisesta, taklauksesta, kaappauksesta, keskikentän yhdistämisestä hyökkäämiseen ja keskeisten syötteiden antamiseen, hän on kestänyt kaiken tässä hitaassa joukkueessa. Ward Prowse ei ole vain vapaapotkujen mestari, vaan myös joukkueen paras maalintekijä ja paras syötöjen kuningas. Hänen vahvuutensa vastaa täysin sellaisen huippujoukkueen Jalkapallo Peliasut, jonka kokonaisvahvuus on riittävän vahva.
Mitä tulee Southamptoniin, voin sanoa hyvästit vain väliaikaisesti. Uskon, että jonain päivänä tämä Englannin jalkapallon veteraanijoukkue palaa Valioliigaan.

Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike...
ما را در سایت Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike دنبال می کنید

برچسب : Southampton pelipaidat,Jalkapallo Peliasut, نویسنده : paitamyymala paitamyymala بازدید : 66 تاريخ : يکشنبه 24 ارديبهشت 1402 ساعت: 23:44

Barcelonan kapteeni Busquets ilmoitti äskettäin jättävänsä joukkueen vapaasti tämän kauden päätyttyä jättäen hyvästit puna-sinisille Jalkapallo Peliasut, jotka ovat olleet hänen mukanaan 18 vuotta.
Vuonna 2008 Busquets liittyi Barcelonan alle 19-vuotiaiden ykkösjoukkueeseen ja on pelannut joukkueessa tähän asti. Hän on todellinen Barcelonan legenda. Busquets on viettänyt uransa Barcelonassa. Hänen punaisilla ja sinisillä raidoilla varustetun FC Barcelona pelipaidat ulkonäkö on pitkään tullut seuran symboliksi. Hän pelasi Barcelonassa 719 ottelua, joissa hän teki 18 maalia ja antoi 45 syöttöä. Tänä aikana hän voitti 3 Mestarien liigan titteliä, 3 Club World Cup -titteliä, 8 La Liga -titteliä, 3 Euroopan Super Cup -titteliä, 7 King's Cupin titteliä, 8 Espanjan Super Cup -titteliä ja monia muita kunnianosoituksia ja palkintoja. Hän osoitti myös erinomaista suorituskykyä Espanjan maajoukkueessa, voitti vuoden 2010 maailmanmestaruuden ja auttoi Espanjaa puolustamaan menestyksekkäästi Euroopan Cupia vuonna 2012.
Nuoresta pelaajasta joukkueen johtajaksi Busquets ei ole vain yksi Barcelonan historian merkittävimmistä keskikenttäpelaajista, vaan myös joukkueen johtaja ja ydin. Hän on aina rauhallinen ja itsevarma kentällä tarjoten vakautta ja organisointikykyjä joukkueelle sekä tukea ja apua joukkuetovereilleen. Hänen rakkautensa jalkapalloon on myös voittanut fanien ja joukkuetovereiden kunnioituksen.
Busquetsin entisenä joukkuetoverina Messi lähetti siunauksen Busquetsille myös sosiaalisessa mediassa: "Kentällä käytät aina numeroa 5, mutta todellisuudessa olet pelaajana ja ihmisenä numero 10. Toivotan sinulle ja perheellesi kaikkea hyvää. paras tässä uudessa vaiheessa. Kiitos kaikesta kentällä ja sen ulkopuolella, olemme viettäneet niin paljon aikaa yhdessä, on ollut monia kauniita ja monimutkaisia hetkiä... ne ovat aina olemassa! Halaukset, @Busquets."

Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike...
ما را در سایت Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike دنبال می کنید

برچسب : Jalkapallo Peliasut,FC Barcelona pelipaidat, نویسنده : paitamyymala paitamyymala بازدید : 66 تاريخ : پنجشنبه 21 ارديبهشت 1402 ساعت: 23:20

Real Madrid voitti Copa del Reyn uudelleen yhdeksän vuoden jälkeen. Pelin jälkeen Real Madrid ja pelaajat saivat onnittelut joka suunnasta. Heidän joukossaan belgialainen hyökkääjä Hazard, joka pukeutui 7. Jalkapallo Pelipaidat, voitti myös 8. mestaruuspalkinnon Real Madridin urallaan.
Tilastojen mukaan Hazard on pelannut Real Madridiin liittymisen jälkeen lähes neljän vuoden aikana yhteensä 75 ottelua eri kilpailuissa ja tehnyt vain 7 maalia ja 12 syöttöä. Mutta hän on voittanut 1 Mestarien liigan, 1 seuran maailmanmestaruuden, 1 UEFA Super Cupin, 2 La Ligan mestaruutta, 2 Espanjan supercupia ja 1 King's Cupin. Tämä muistuttaa ihmisiä Kanesta, joka käytti Tottenham Hotspur pelipaidat ja teki 209 maalia Valioliigassa, mutta ei silti voittanut mestaruuspalkintoa. Sitä vastoin Hazardin 75 ottelun osallistumisprosentti neljässä vuodessa on selvästi pätemätön, ja se saa myös Real Madridin legendaarisen nro 7 kyseenalaiseksi.
Real Madrid käytti kerran 120 miljoonaa euroa esitelläkseen Hazardin Chelseasta ja antaakseen hänen ottaa haltuunsa nro 7 Jalkapallo Peliasu, mikä riittää näkemään, että Real Madridilla on suuria toiveita häntä kohtaan. Mutta yhdistettynä hänen suoritukseensa Real Madridissa, tämä on selvästi epäonnistunut sopimus. Hazardin sopimus päättyy vuonna 2024. On selvää, että hänellä ei ole suunnitelmia lähteä Real Madridista tänä kesänä. Peräkkäiset vammat ja kuriton elämä johtivat Hazardin uran nopeaan laskuun. Se johti myös siihen, että Hazard, jonka piti olla uransa huipulla 32-vuotiaana, sai ajatuksen jäädä eläkkeelle. Ehkä hän voi jäädä eläkkeelle Real Madridissa samaan aikaan kuin 38-vuotias veteraani Modric, joka on juuri uusinut sopimuksensa vuodeksi ensi vuonna.

Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike...
ما را در سایت Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike دنبال می کنید

برچسب : Jalkapallo Pelipaidat ,Tottenham Hotspur pelipaidat,Jalkapallo Peliasu, نویسنده : paitamyymala paitamyymala بازدید : 74 تاريخ : سه شنبه 19 ارديبهشت 1402 ساعت: 22:55

Viisi suurta Euroopan liigaa ovat siirtyneet viimeiseen vaiheeseen, ja Napoli voitti Serie A:n mestaruuden etuajassa. Lisäksi muut liigat ovat edelleen täydessä vauhdissa. Valioliigassa Manchester City pelaa kotonaan Leeds Unitedia vastaan putoamisalueella. Lopulta Manchester City voitti Leeds Unitedin kotonaan 2-1 ja voitti 10 peräkkäistä liigavoittoa. He ohittivat Arsenalin ja johtivat sarjaa 4 pisteellä.
Ottelun ensimmäisellä puoliskolla kotona pelannut Manchester City sai upean alun. 26. Manchester City peliasusetti Koti pukeutunut Mahrez avusti Gundogania kahdesti ja teki kaksi maalia. Manchester City menetti useita paikkoja toisella puoliajalla, Haaland osui maaliin kahdesti ja Gundogan jätti hattutempun. Leeds United teki myös maalin. Tämä sai myös Guardiolasta sivussa ja sinisissä Jalkapallo Pelipaidat pukeutuneita kotifaneja erittäin hermostuneiksi. Onneksi he lopulta voittivat Leeds Unitedin 2-1 ilman riskiä ja ottivat lujasti kiinni Valioliigan mestaruuden aloitteesta.
Ensi viikolla he pelaavat Mestarien liigan välierissä Real Madridia vastaan. Viime kaudella Real Madrid käänsi Manchester Cityn, kun sillä oli etu, mikä sai monet Manchester Cityn fanit säälimään. Odotetaan ja katsotaan, millaisia tuloksia Manchester City voi saavuttaa tällä kaudella.

Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike...
ما را در سایت Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike دنبال می کنید

برچسب : Manchester City peliasusetti Koti,Jalkapallo Pelipaidat, نویسنده : paitamyymala paitamyymala بازدید : 84 تاريخ : يکشنبه 17 ارديبهشت 1402 ساعت: 22:45

Kesän siirtoikkuna ei ole vielä avautunut, mutta joidenkin supertähtien olinpaikka on herättänyt fanien innostuneen huomion jo varhain. Kuuluisan toimittajan Romanon mukaan ei ole epäilystäkään siitä, että Messi riisuu Paris Saint-Germain pelipaidat tänä kesänä. Tämä on kuukausi sitten tehty päätös. Toinen uutinen on, että Real Madrid on lähellä kauppaa Bellinghamin esittelystä ja siihen liittyvät neuvottelut ovat edenneet viimeiseen vaiheeseen.
Messin ja Pariisin välinen sopimus päättyy tänä kesänä. On selvää, että Messin isä ja agentti Jorge ilmoitti Pariisin johdolle Messin päätöksestä olla uusimatta sopimustaan viime kuussa, koska hän ei luottanut seuran kehityssuunnitelmaan. Kesästä 2021 lähtien, kun Messi pukeutui Pariisin Jalkapallo Peliasut, hän on pelannut seurassa 71 ottelua, joissa hän on tehnyt 31 maalia ja 34 syöttöä. "Kolmen pysähdyksen" rangaistusten aiheuttamien ristiriitojen kärjistyessä Messi voi jatkaa pelaamista Pariisin paidassa. Pelejä on vain kourallinen. Vaikka Messin seuraavasta pysäkistä on useita huhuja, johtopäätöstä ei ole vielä tehty. 19-vuotiaan Bellinghamin tulevaisuus on pohjimmiltaan määrätty.
On selvää, että Real Madrid ja Bellingham ovat periaatteessa päässeet sopimukseen henkilökohtaisista ehdoista. Vaikka Valioliigan jättiläisiä on edelleen, jotka tarjoavat korkeampia tarjouksia, pelaajien halukkuudella on ratkaiseva rooli. Lopulta Bellingham päätti valita Real Madrid peliasusetti Koti, ja Real Madrid, Dortmund ja Bellingham pääsivät periaatteessa kolmikantasopimukseen. Jos yllätyksiä ei tule, Real Madridin ja Bellinghamin välisen sopimuksen odotetaan kestävän kesään 2029, siirtosummalla 100–120 miljoonaa euroa ja vuosipalkkasopimuksella 12 miljoonaa puntaa. Mutta siihen asti Bellingham ja Dortmund pyrkivät lujasti Bundesliigan mestaruuden ollessa prioriteettina.

Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike...
ما را در سایت Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike دنبال می کنید

برچسب : Paris Saint,Germain pelipaidat,Jalkapallo Peliasut,Real Madrid peliasusetti Koti, نویسنده : paitamyymala paitamyymala بازدید : 78 تاريخ : پنجشنبه 14 ارديبهشت 1402 ساعت: 23:23

La Ligan 32. kierroksella La Ligan johtaja Barcelona isännöi Real Betiksen kotonaan. Lopulta Barcelona voitti vastustajansa 4-0. Sarjataulukossa Barcelonalla on 79 pistettä ennen Real Madridia 11 pisteellä ja se jatkaa La Ligan kärjessä.
Barcelonan ja Betisin välisessä ottelussa punasinisissä Jalkapallo Peliasut pukeneet Barcelonan pelaajat ottivat aloitteen. Christensen teki maalin puskulla avatakseen tilanteen. Sen jälkeen Ed värjättiin punaiseksi, mutta se ei vaikuttanut kentän tilanteeseen. Lewandowski, Rafi Niah teki helposti yksi toisensa jälkeen laajentaa pisteet. 85. minuutilla 15-vuotias espanjalainen teini Yamal pukeutui 41-FC Barcelona pelipaidat ja tuli vaihtopenkiltä korvaamaan 18-vuotiaan Garveyn ja viimeisteli debyyttinsä Barcelonan ykkösjoukkueessa. Vaikka hän on vasta 15-vuotias, hän on jo osoittanut kykynsä jalkapallossa ja hänestä tulee erittäin todennäköisesti tärkeä pelaaja joukkueelle tulevaisuudessa.
Hänestä tuli myös Barcelonan ensimmäisen joukkueen historian nuorin virallisessa ottelussa pelannut pelaaja. Espanjan mediauutisten mukaan Yamalin nykyinen sopimus päättyy ensi vuoden kesäkuussa, ja Barcelona allekirjoittaa uuden kolmivuotisen sopimuksen tänä kesänä 16-vuotiaan Yamalin kanssa.

Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike...
ما را در سایت Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike دنبال می کنید

برچسب : Jalkapallo Peliasut,FC Barcelona pelipaidat, نویسنده : paitamyymala paitamyymala بازدید : 85 تاريخ : يکشنبه 10 ارديبهشت 1402 ساعت: 23:27

Coppa Italian välierän toisessa osassa Milanin Inter kohtasi Juventuksen kotonaan. Ensimmäisellä kierroksella kaksi perinteistä jättiläistä taistelivat 1-1. Tämä tekee pelin toisesta kierroksesta täynnä jännitystä ja odotusta.
Meazza-stadionilla molempien joukkueiden pääpelaajat pukeutuivat tuttuihin Jalkapallo Pelipaidat. Prosessi ei kuitenkaan ollut niin intensiivinen kuin odotettiin. Inter Milanilla on aloite kentällä, mutta Juventus on selvästi huonossa kunnossa. Tällä kertaa Nerazzurri voitti Bianconerin onnistuneesti DiMarcon maalilla ja eteni Coppa Italian finaaliin kokonaistuloksella 2-1. Voittaja kohtaa Fiorentinan ja Cremonesen välillä. Nyt kolmannella rintamalla taistelevalla Inter Milanilla on sarjan neljännen sijan lisäksi UEFA:n Mestarien liigan välierät ja Coppa Italian finaali. Kun otetaan huomioon jo voitetut Italian Super Cup -mestarit, Inter Milanilla on myös mahdollisuus lyödä kolminkertainen kruunu.
Vaikka Inter Milan pelipaidat teki vain yhden maalin tässä pelissä, tämä voitto oli ensimmäinen kerta, kun Inter Milan pudotti Juventuksen välierissä Coppa Italian historiassa. Italian edellisessä historiassa Inter Milan ja Juventus kohtasivat välierissä viisi kertaa, ja Inter Milan putosi. Tällä hetkellä Juventus voitti ensin Napolin ja putosi sitten Inter Milanilta. Vain neljässä päivässä Juventus hävisi kahdella rivillä. Ehkä Juventus voi asettaa toivonsa Eurooppa-liigan voittamisesta vain Eurooppa-liigassa.

Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike...
ما را در سایت Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike دنبال می کنید

برچسب : Jalkapallo Pelipaidat,Inter Milan pelipaidat, نویسنده : paitamyymala paitamyymala بازدید : 89 تاريخ : پنجشنبه 7 ارديبهشت 1402 ساعت: 23:01

Manchester United murtautui FA Cupin finaaliin, Ten Hagin odotetaan johtavan Manchester Unitedin kaksinkertaiseen kruunuun tällä kaudella. Mutta Manchester Unitedille nyt Ten Hag tarvitsee todellisen hyökkääjän auttamaan joukkuetta lisäämään hyökkäysvoimaansa. Tottenhamin Kanesta on tullut Manchester Unitedin ykkösvalinta tänä kesänä.
Tottenhamin Newcastlen 1-6-tappion jälkeen Kanen tulevaisuudesta on tullut jälleen kuuma aihe fanien keskuudessa. Tottenhamin hintapyyntö Kanesta on 100 miljoonaa euroa, ja asiaankuuluvien tiedotusvälineiden mukaan Manchester United aikoo tarjota Kanelle sopimusta, jonka viikkopalkka on 300 000. Verrattuna Kanen nykyiseen 200 000 viikkopalkkaan Tottenhamissa, Manchester Unitedin tarjous Ehtojen voidaan sanoa olevan erittäin vilpitön. 30-vuotias Kane ei ole voittanut mestaruutta kymmeneen vuoteen, kun hän on ollut Tottenham Hotspur pelipaidat. Tämä on erittäin valitettavaa paitsi Kanen, myös monien häntä rakastavien fanien kannalta.
Kanen on tehtävä viisaita valintoja urallaan. Vaikka tämä kausi on Ten Hagin ensimmäinen Manchester Unitedin johtamiskausi, hän koki myös käänteitä jakson aikana, mutta hänen johdolla Manchester United voitti liigacupin ja pääsi FA Cupin finaaliin. Suunnitelmissa on myös hyökätä Valioliigaa ja Mestarien liigaa vastaan ensi kaudella. Ja se on myös Valioliigajoukkue, Kanen ei tarvitse huolehtia sopeutumisesta. Voidaan sanoa, että jos Kane haluaa vaihtaa uuteen pelipaitaan tänä kesänä, Manchester United peliasusetti Koti on hyvä valinta.

Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike...
ما را در سایت Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike دنبال می کنید

برچسب : Tottenham Hotspur pelipaidat,Manchester United peliasusetti Koti, نویسنده : paitamyymala paitamyymala بازدید : 81 تاريخ : سه شنبه 5 ارديبهشت 1402 ساعت: 22:50

Saksan Cupin ja Mestarien liigan peräkkäisten tappioiden jälkeen Bundesliigasta on tullut Bayein kauden viimeinen taistelukenttä. Kuitenkin Baye, joka on hallinnut Bundesliigaa 10 vuotta peräkkäin, hävisi 1-3 vierasottelussa Mainzia vastaan ja kärsi 2 kierroksen voittamattomasta liigaottelusta. Kun Dortmund voitti Frankfurtin 4-0 perässään, Dortmund ohitti Bayein jälleen ja putosi toiselle sijalle.
Siitä lähtien, kun Baye korvasi entisen valmentajan Nagelsmannin, Tuchel on johtanut joukkuetta 2 voitolla, 3 tappiolla ja 2 tasapelillä 7 pelissä, ja ennätys ei ole ihanteellinen. Itse asiassa siitä lähtien, kun Lewandowski riisui FC Baye München pelipaidat liittyäkseen Barcelonaan viime vuonna, Bayeistä on puuttunut vakaita maalintekijöitä tällä kaudella. Tässä pelissä Bayein tämän kauden parhaan maalintekijän pääkeskus Shubo Moting jäi myös väliin loukkaantumisen vuoksi. Joten vaikka Baye hallitsi 74 prosenttia palloa, he eivät voineet.
Tietenkin Baye on vain yhden pisteen päässä sarjataulukosta, ja toivon, että heidän Jalkapallo Peliasut voi antaa heille voimaa jäljellä olevissa viidessä pelissä! Kun otetaan huomioon joukkueiden vahvuus, mestaruuskilpailu on edelleen täynnä epävarmuustekijöitä. Voiko Baye jatkaa Bundesliigan hallitsemista?

Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike...
ما را در سایت Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike دنبال می کنید

برچسب : FC Bayern München pelipaidat,Jalkapallo Peliasut, نویسنده : paitamyymala paitamyymala بازدید : 82 تاريخ : يکشنبه 3 ارديبهشت 1402 ساعت: 22:47